foto

Maurice Phillips

  • nar. 25.3.1948
    Hackney, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2.6.2012 (64 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2006 Losing Gemma (TV film)
2003 Dr. Jekyll & Mr. Hyde (TV film)
Murphyho zákon: Schůzka spolužáků (TV film)
2001 Inspektor Rebus: Zraněné duše (TV film)
2000 Inspektor Rebus: Válka gangů (TV film)
Vyšetřování naslepo II - Náměsíčná (TV film)
1997 The Vanishing Man (TV film)
1995 Signs and Wonders (TV film)
1991 Lháři
1990 Kam s její mrtvolou
1986 Šílená Amerika

TV seriály

2009 Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Špatná perspektiva (S03E03)
2008 The Palace (TV seriál)
2006 Hercule Poirot (TV seriál)
Rodinné sídlo (S10E03)
2005 Afterlife (TV seriál)
2004 Moře duší (TV seriál)
2000 Inspektor Rebus (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Britský granátník (S04E04)
Benny se vrátil (S04E01)
1998 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Věčný zápas (S03E03)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Pokrok vědy (S01E02)
Tichý svědek (TV seriál)
1987 Max Headroom (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1991 Lháři
1990 Kam s její mrtvolou

TV seriály

1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)

Dokumentární

2006 Behind the Scenes: Agatha Christie's Poirot (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky