foto

Themis Panou

  • nar. 1960
    Istanbul, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dospěláci v místnosti
I anakrisi
2018 1968
Ble vasilissa
2017 Do It Yourself
2016 Lines
Notias
2013 Miss Violence
2006 Illustration
Lista gamou
2004 Outopia
2003 Špetka koření
2001 Brasileiro
2000 Afti i nihta meni
1999 Mavro gala

TV seriály

2018 O prigipas tis fotias (TV seriál)
2009 Karyotakis (TV seriál)
2008 Matomena homata (TV seriál)
1997 To theatro stin ET-1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky