foto

Julian Sengelmann

  • nar. 2.8.1982 (36 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Die Zeit mit Euch (TV film)
2011 Honba za Hannibalovým pokladem
2008 Zwei Zivis zum Knutschen (TV film)
2007 Beim nächsten Kind wird alles anders (TV film)
Einfache Leute (TV film)
2006 FC Venus
2005 Jeden pes, dva kufry a velká láska (TV film)
Moře lásky: Letní romance (TV film)
Sommer mit Hausfreund (TV film)
2004 Die Albertis (TV film)

TV seriály

2006 Turečtina pro začátečníky (TV seriál)
2004 Die Albertis (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

2018 O du Fröhliche - Die Geschichte des berühmten Weihnachtsliedes (TV film) - mod.
2016 Die Tatorte der Reformation (TV seriál) - mod.

TV pořady

2018 Feiertag! (TV pořad) - mod.
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace