foto

Helge Herala

  • nar. 30.9.1922
    Hämeenlinna, Finsko
  • zem. 27.2.2010 (87 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Uuno Turhapuro - This Is My Life
2003 Raid
2000 Klassikko
1998 Jari Tervon Poliisin poika (TV film)
1996 Samalla tiellä (studentský film)
1994 Kalenteri
Paratiisin lapset
1993 Frank Viides (TV film)
Kissa ja Varjo (TV film)
Marskin risti
Sutki (TV film)
1992 Uuno Turhapuro, Suomen tasavallan herra presidentti
1990 Axel (TV film)
Uunon huikeat poikamiesvuodet maaseudulla
1986 Pekka Puupää poliisina
Uuno Turhapuro muuttaa maalle
1984 Uuno Turhapuro armeijan leivissä
1983 Koomikko
1982 Saippuakauppias (divadelní záznam)
1981 Pölhölä
1980 Tup-akka-lakko
1979 Koeputkiaikuinen ja Simon enkelit
Natalia
1977 Häpy endkö? Eli kuinka Uuno Turhapuro sai niin kauniin ja rikkaan vaimon
To člověku úplně stačí
Viimeinen savotta
1973 Pohjantähti
1971 Lokki (TV film)
1970 Akseli ja Elina
1969 Teatterituokio: Lili (TV film)
Teatterituokio: Suomen paras näyttelijä (TV film)
1968 Irralliset eli Anna ja Vasili (TV film)
Jännitysnäytelmä: Anteeksi, väärä numero (TV film)
Noin 7 veljestä
Täällä Pohjantähden alla
Uhkapeli (TV film)
Äl' yli päästä perhanaa
1967 18. kerroksen hissi (TV film)
Don Juan tulee sodasta (TV film)
Oppenheimerin tapaus (TV film)
Särkyneiden sydänten talo (TV film)
Tri Knock eli lääketieteen riemuvoitto (TV film)
1966 Hyviä ihmisiä (TV film)
Ihmisvihaaja (TV film)
Johan nyt on markkinat!
Kilpakosijat (TV film)
Peli-ilta (TV film)
Viikon kahdeksas päivä (TV film)
1965 Ruma Elsa (TV film)
Teatterituokio: Professori Taranne (TV film)
Teatterituokio: Totuuden kosto (TV film)
Tohvelisankarin rouva (TV film)
1964 Ei koskaan pilanpäin (TV film)
Mutka (TV film)
1963 Herra Oblomov (TV film)
Ruusutili (TV film)
Turkasen tenava!
Villin Pohjolan kulta
1962 Pikku Suorasuu
Tie pimeään
Tiitus (TV film)
Tähdet kertovat, komisario Palmu
Varjostettua valoa
Älä nuolase...
1961 Gabriel, tule takaisin (TV film)
Kalle Aaltosen morsian (TV film)
Kultainen vasikka
Merihevonen (TV film)
Miljoonavaillinki
Olin nahjuksen vaimo
Rakas...
1960 Autotytöt
Myyrä ja kovapintaiset naiset (TV film)
Myyrä ja mustapukuinen nainen (TV film)
Myyrä ja salaperäinen kirje (TV film)
Myyrä jäi toiseksi (TV film)
Myyrä kokee yllätyksen (TV film)
Myyrä saa vihjeen (TV film)
Ukkosta Jalavakadulla (TV film)
1959 Ei ruumiita makuuhuoneeseen
Ennen Cannaeta (TV film)
Kaunis Amanda (TV film)
Svatební noc
Vatsa sisään, rinta ulos!
Virtaset ja Lahtiset
Voimakas kuin meri (TV film)
1958 Murheenkryynin poika
Paksunahka
Pieni luutatyttö
1957 1918
Herra Sotaministeri
Nummisuutarit
Pikku Ilona ja hänen karitsansa
Vääpelin kauhu
1953 Sillankorvan emäntä
1952 Noita palaa elämään
1951 Tukkijoella
1950 Hallin Janne

TV seriály

2000 Raid (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 10 (E10)
Episode 5 (E05)
další epizody (4)
1997 Nitrokabinetti (TV seriál)
1994 Milkshake (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Maigret a Fantom (E12)
1993 Kiimaiset poliisit (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Sankari (E03)
Unen vanki (E01)
1992 Hero (TV seriál)
1987 Suomalainen lemmenlaiva (TV seriál)
1986 Huh hellettä! (TV seriál)
1971 Eeva (TV seriál)
Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1967 Rikos ja rangaistus (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
1963 Kenraaliluutnantti T.J.A. Heikkilän seikkailuja (TV seriál)
1959 Kaappi (TV seriál)

Dokumentární

2007 Viihteen 50 (TV seriál)
2006 Edvin Laine (TV film)
1997 Nyrkin ja hellan välissä - a.z.
1968 Tuntemattomat - miehiä menestysnäytelmän kulisseissa (TV film)

Host

TV pořady

1981 Valehtelijoiden klubi (TV pořad)
1976 Iltalintu (TV pořad)
1975 Omat jutut (TV pořad)
1967 Jatkoaika (TV pořad)
1966 Kuten haluatte (TV pořad)
1961 Iskelmäkaruselli (TV pořad)
Taiteilija-avioliittoja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky