foto

Maija Karhi

  • nar. 18.3.1932
    Turku, Finsko
  • zem. 28.5.2018 (86 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Onnenseitti (TV film)
1990 Irti maasta (TV film)
1987 Ihmispuu (TV film)
1980 Opri ja Oleksi (TV film)
1979 Ihmemies
Kaikkein tärkein (TV film)
1974 Yksipäinen köysi (TV film)
1972 Teatterituokio: Älä jätä minua! (TV film)
1971 Jatkojen aika (TV film)
1970 Vinski ja Vinsentti (TV film)
1969 Koko kaupungin Vinski (TV film)
Oikeusjuttu (TV film)
1968 Vain neljä kertaa
Äl' yli päästä perhanaa
1967 Teatterituokio: Ruma ankanpoikanen (TV film)
1964 Maalareilla ei ole muistoja (TV film)
1963 Hymyilkää, olkaa hyvä (TV film)
Viehättävä vaimoni (TV film)
1962 Sirpaleita (TV film)
Vaarallista vapautta
Älä nuolase...
1961 Gabriel, tule takaisin (TV film)
Kultainen vasikka
Murhakopla (TV film)
Olin nahjuksen vaimo
1960 Autotytöt
Kaks' tavallista Lahtista
Malmilöytö (TV film)
Molskis, sanoi Eemeli, molskis!
Myyrä ja kovapintaiset naiset (TV film)
Myyrä ja mustapukuinen nainen (TV film)
Myyrä ja salaperäinen kirje (TV film)
Myyrä jäi toiseksi (TV film)
Myyrä kokee yllätyksen (TV film)
Myyrä saa vihjeen (TV film)
Nina ja Erik
Pastori Jussilainen (TV film)
Pekka ja Pätkä neekereinä
1959 Kaunis Amanda (TV film)
Äiti tietää rakkaudesta (TV film)
1958 Kahden ladun poikki
Murheenkryynin poika
Paksunahka
1957 Kuriton sukupolvi
Pää pystyyn Helena
Vääpelin kauhu
1956 Ratkaisun päivät
Tyttö tuli taloon
1954 Herra Helsinki
Kun on tunteet
Minä soitan sinulle illalla
Näkemiin Helena
Oi, muistatkos...
1953 Maailman kaunein tyttö
Siltalan pehtoori
1952 Kaikkien naisten monni
Suomalaistyttöjä Tukholmassa
1951 Radio tekee murron
Sadan miekan mies

TV seriály

1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1998 Presidentin mies (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1989 Sinitaivas (TV seriál)
1985 Arvoisa rouva Marie (TV seriál)
1983 Naimisissa, naimisista, naimisiin (TV seriál)
1977 Yritetään yhdessä (TV seriál)
1970 Punainen silkkikenkä (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
Susikoski (TV seriál)
Tarinatalo (TV seriál)
1964 Pekka Lipposen seikkailut (TV seriál)
1962 Huivi (TV seriál)
Kaverukset (TV seriál)
1961 Matti ja Leena (TV seriál)
1959 Kaappi (TV seriál)

Dokumentární

2010 Pimeän puolella (TV seriál)
1993 Suomi-Filmin tarina (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Arkistovieraana (TV pořad)
2009 Ne Salmiset (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1966 Kuten haluatte (TV pořad)
1960 Kippariklubi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky