foto

Alma Jodorowsky

  • nar. 26.9.1991 (27 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Le Choc du futur
2017 Le Ciel étoilé au-dessus de ma tête
2016 Damocles (TV film)
Kids in Love
Léto všech mých rodičů
2013 Život Adèle
2012 Sea, No Sex and Sun
2011 Eyes Find Eyes

TV seriály

2018 Un Entretien (TV seriál)
2017 La vie devant elles (TV seriál)
Sixième partie (S02E06)
Cinquième partie (S02E05)
Quatrième partie (S02E04)
další epizody (6)
2015 La vie devant elles (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2010 Pátrací oddělení (TV seriál)
Dernier acte (S05E03)

Host

TV pořady

1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace