foto

Vadim Jakovlev

  • nar. 4.3.1946 (74 let)
    Vladimir, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kotov obižať ně rekomendujetsja (TV film)
2017 Možno mně těbja obňať? (TV film)
2013 Iuda
2010 Kraj
Sčastlivyj koněc
1994 Maestro vor
1990 ...Po prozvišču 'Zver'
Afgánský zlom
Ubiystvo na Monastyrskikh prudakh (TV film)
1989 Его батальон (TV film)
Криминальный квартет
1988 Mladé pušky
Piloti
1987 Bitva na Baltu
1986 Krasnaya strela
1985 Kontrakt veka
Podvig Oděssy
Pryžok
1984 Vosem dněj naděždy
1982 Celnice
1981 Syn polka
V týlu nepřítele
1980 Moy papa - idealist
Poslednij poběg
1978 Odnofamilec
Uroki frantsuzskogo
Ошибки юности
1975 Dolgije vjorsty vojny (TV film)
1972 Ižorský prapor
1970 Ljubov Jarová
Ugol padeniya
1969 Na cestě do Berlína
1966 Ně samyj udačnyj děň
1964 Vesennije chlopoty
1963 Den štěstí
1961 Slepoj muzykant
1958 Chožděnije po mukam - Sjostry
Osmnáctý rok

TV seriály

2016 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pjanaja dača (S15E39)
2015 Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Točka něvozvrata (E03)
2013 Kovboj (TV seriál)
2012 Mať-i-mačecha (TV seriál)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Istina (S01E19)
Tulskij Tokarev (TV seriál)
2005 Brežněv (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Rokovoje pochmele (S07E13)
2004 Potěrjavšije solnce (TV seriál)
2003 Agent nacionalnoj bezopasnosti 4 (TV seriál)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti 3 (TV seriál)
2000 Agent nacionalnoj bezopasnosti 2 (TV seriál)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)
1996 Koroleva Margo (TV seriál)
1988 Žizň Klima Samgina (TV seriál)
1984 Myortvye dushi (TV seriál)
1975 Variant Omega (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky