foto

Norma Aleandro

  • nar. 2.5.1936 (82 let)
    Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kiribati
2016 La valija de Benavidez
2015 El espejo de los otros
2012 La suerte en tus manos
Samuraj
2011 Familia para armar
2009 Andrés no quiere dormir la siesta
Anita
Cuestión de principios
Hudba na čekání
Město Osudu
Paco
2006 Malý indián 2
Pura sangre
2005 Identidad perdida
2004 Jenom člověk
Juancito
Paní a služka
2003 Cleopatra
2002 Deseo
Todas las azafatas van al cielo
2001 Sedm na útěku
Syn nevěsty
2000 Noche con Sabrina Love, Una
1998 Maják na jihu
1996 Carlos Monzón, el segundo juicio
Osvícené srdce
Podzimní slunce
1995 Facundo, la sombra del tigre
1993 Vértigos
1991 Tumbas, Las
Válka jednoho muže (TV film)
1990 Cien veces no debo
Vital Signs
1989 Dark Holiday (TV film)
Příbuzní
1987 Gaby: A True Story
1985 Oficiální verze
1978 Tobi
1976 No toquen a la nena
1975 Sorpresas, Las
1974 Tregua, La
1973 Operación masacre
Siete locos, Los
1971 Güemes - la tierra en armas
1970 Herederos, Los
1969 Fiaca, La
1967 Gente conmigo
1962 Romeo y Julieta (TV film)
Último pecado, El (TV film)
Último piso, El
1952 Muerte en las calles, La

TV seriály

2017 Bronzová zahrada (TV seriál)
2016 Los ricos no piden permiso (TV seriál)
2012 Terapia, En (TV seriál)
1998 Operación rescate (TV seriál)
1985 Rompecabezas (TV seriál)
1974 Mujer en la multitud, Una (TV seriál)
1969 Cosa juzgada (TV seriál)
1966 Alias Buen Mozo (TV seriál)
Cuatro mujeres para Adán (TV seriál)
Teatro Grand Guignol (TV seriál)
1964 Amor tiene cara de mujer, El (TV seriál)
1962 Casa de los Medina, La (TV seriál)

Dokumentární

2004 País de nomeacuerdo, El
1997 Prohibido
1988 Entrevista, La
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace