foto

vévodkyně z Windsoru

  • nar. 19.6.1896
    Blue Ridge Summit, Pennsylvania, USA
  • zem. 24.4.1986 (89 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 JFK to 9/11: Everything Is a Rich Man's Trick
2012 Edward a George - dva bratři, jeden trůn (TV film) - a.z.
Wallis. Loved and Lost (TV film)
2011 Neobyčejné ženy (TV seriál)
2009 Andrew Marr's The Making of Modern Britain (TV seriál) - a.z.
2005 Eduard VIII. Anglický (TV film) - a.z.
2002 Hitler's Britain (TV film) - a.z.
Odhalení (TV seriál) - a.z.
1951 Näin syntyi nykypäivä... 1900-1950

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky