foto

Claire Tran

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Amanda
High Life
2017 Vnitřní slunce
2016 The Model
2014 Eden
Lucy
Sils Maria
2013 Parchanti spí dobře
2012 Bankable (TV film)

TV seriály

2018 Nox (TV seriál)
Thanksgiving (TV seriál)
2016 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Au Nord c'était les pingouins (S08E06)
La Surprise du chef (S08E03)
2015 Une chance de trop (TV seriál)
2014 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
"La Thérapie du bonheur" (S07E06)
La Naissance des méduses (S07E03)
2011 Epizody (TV seriál)

Dokumentární

2015 Comme ils respirent

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace