foto

Eila Roine

  • nar. 26.11.1931 (88 let)
    Turku, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tatu a Patu
2014 Eila, Rampe ja likka
2013 21 způsobů, jak zničit manželství
2012 Cesta na sever
2009 Poslední kovboj zůstává
2004 Juoksuhaudantie
2003 Kohtalon kirja (studentský film)
2000 Kekkosen kaveri (TV film)
1997 Adalminan helmi (TV film)
1993 Umpijäässä
1991 Petterin parempi elämä (TV film)
1981 Hullu kesä
1978 Seikkailu Olavinlinnassa (TV film)
1976 Pruuno Karppisen sota ja rauha (TV film)
1974 Kotoa pois (TV film)
1969 Vodkaa, komisario Palmu
1968 Kauppa-Lopo (TV film)
1965 Suutarin tyttäret (TV film)
1963 Montserrat, taipumaton (TV film)
1957 Musta rakkaus
1955 Poika eli kesäänsä
1951 Pitkäjärveläiset

TV seriály

2019 Kellot soi (TV seriál)
Kevätjuhla (E10)
Kiusaaminen (E04)
2010 Mökki (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2005 Yövuoro (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2002 Jurismia! (TV seriál)
2001 Vaimonsa mies (TV seriál)
1997 Ota ja omista (TV seriál)
1996 Lihaksia ja luoteja (TV seriál)
Pimeän hehku (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1992 Pari sanaa lemmestä (TV seriál)
1989 Terveysasema (TV seriál)
1986 Sekakuoro (TV seriál)
1972 Rintamäkeläiset (TV seriál)
1970 Pertsa ja Kilu (TV seriál)
1961 Heikki ja Kaija (TV seriál)

Dokumentární

2006 Esko Roine - vakavasti hauska (TV film)
1995 Esiripun takaa (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
2011 Seniori työssä (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2004 Missä vika? (TV pořad)
Muisti palaa pohjaan (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
1997 Turkka & Turkka (TV pořad)
1981 Vappu silmille! (TV pořad)
1977 Pikku kakkonen (TV pořad)
1972 Tapaus Ritva Valkama (TV pořad)
1961 Taiteilija-avioliittoja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky