foto

Pirkko Hämäläinen

  • nar. 29.5.1959 (58 let)
    Helsinky, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Miami
2016 Onnenonkija
Tulen morsian
2014 Eila, Rampe ja likka
2013 Kerron sinulle kaiken
Láska, soudruhu
2012 Miss Blue Jeans
2011 Varasto
2008 My tři králové
2007 Rakkaudella minun (studentský film)
2006 Arppa vaan (TV film)
Diileri
Věčný bojovník
2005 Hokkasen näköinen nainen (TV film)
Stíny štěstí
2004 Impérium jazzu
Miehen sydän (TV film)
Skene (TV film)
Väärät kengät (TV film)
2003 Tuulikaappimaa (TV film)
2002 Dalších deset minut
Dogs Have No Hell
Kylmä muuri (TV film)
2001 Aita (TV film)
Rakastaja (studentský film)
1999 Force majeure (studentský film)
Pitkä kuuma kesä
Sestřička
1998 Vuoden viimeinen kesä (TV film)
1997 Palava rakkaus (TV film)
1994 Rondaus
1992 Kim byl Joe Luis?
Viimeinen pisara (TV film)
1990 Amazon
Työn orja (TV film)
1989 Papírová hvězda
Zimní válka
1987 Macbeth
1986 Intohimonäytelmä (TV film)
1985 Calamari Union
Viimeiset rotannahat
Ylösnousemus
1983 Loppu (studentský film)
Sadetanssi (studentský film)
1982 Vyvrhelové
1981 Kauhea murhamies Lalli (TV film)
Lhář

TV seriály

2017 Downshiftaajat (TV seriál)
Elämänremontti (S02E07)
Messukuokkavieraat (S02E03)
2014 Kansan mies (TV seriál)
Taistelijan paluu (E12)
Niskasta kiinni (E11)
Vallan kahva (E10)
další epizody (6)
2013 Kansan mies (TV seriál)
Jumalan selän takana (E03)
Kuollut mies kummittelee (E02)
2011 Virta (TV seriál)
Oma huone 3/3 (E05)
2009 Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Kahdesta pahasta (E06)
Hermovaurio (E05)
Työsuhde (E04)
další epizody (6)
Savuna ilmaan (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
Vielä kerran (E12)
Metsästäjät (E07)
Jatkoaika (E06)
další epizody (6)
2005 Handu pumpulla (TV seriál)
Granu (E11)
Pormestari (E10)
Borsa handussa (E09)
další epizody (10)
2004 Käenpesä (TV seriál)
Me Stallarit (TV seriál)
Nollatoleranssi (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2003 Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
2002 Vakavaa viihdettä (TV seriál)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1998 Big Bang (TV seriál)
Sydänten akatemia (TV seriál)
1997 Vuoroin vieraissa (TV seriál)
Meillä kaikilla on omat salaisuutemme (E12)
Katson autiota hiekkarantaa... (E11)
Helsingin yö, täältä tullaan! (E10)
další epizody (11)
1996 Nortia (TV seriál)
1995 Samppanjaa ja vaahtokarkkeja (TV seriál)
1993 Viimeiset siemenperunat (TV seriál)
1989 Pentti Haanpää (TV seriál)
Talvisota (TV seriál)
1986 Fakta homma (TV seriál)

Dokumentární

2011 Boheemi elää
Näin tehtiin Varasto (TV film)
Tuntematon emäntä - vyp.
1986 Kaurismäki-ilmiö (TV film)
1985 Jotkut teistä ovat ehkä kuulleet minusta
1984 Se minun töistäni - Matti Pellonpää (TV film)

TV pořady

2006 Ketonen & Myllyrinne (TV pořad)
2005 Taiteilijaelämää (TV pořad)
2004 Ruben & Joonas (TV pořad)
2003 Ei kannata hellittää (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1998 Thilia Thalia (TV pořad)
1982 Thilia thalia thallallaa (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Väärät kengät (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace