foto

Matěj Sláma

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Ajznboňák F 30.2 (studentský film)
2019 Konzultace poslední den zkouškového období
Muž, který připojil trinitrotoluenovou nálož k mixážnímu pultu (studentský film)
Někdy je to jenom řeka
Problémy prvního světa
2018 Cukr a sůl (studentský film)
Home Sleep Home (studentský film)
2017 #135076 (studentský film)
Přátelské setkání nad sportem (studentský film)
2016 Cukrová vata (studentský film)
Dveře 8090 (studentský film)
Nebývale vyvedená transmogrifikace (studentský film)
Nehoda (studentský film)
O Noře (studentský film)
Tanec sv. Víta (studentský film)
2014 Božská částice (studentský film)
Manželka (studentský film)

TV seriály

2017 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Postavení mimo hru (S02E11)
Pánská jízda (S02E08)
Sestřička (S02E04)

Dokumentární

2019 Jaroslav Kučera Deník
2016 Trabantem z Austrálie do Asie (TV seriál)
Na jiné planetě (E08)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Přátelské setkání nad sportem (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

2020 Ajznboňák F 30.2 (studentský film)
2016 Dveře 8090 (studentský film)
Konec na čtyři (studentský film)
Nebývale vyvedená transmogrifikace (studentský film)
O Noře (studentský film)
Tanec sv. Víta (studentský film)
2014 Odvážný mladý muž (studentský film)
2013 Podchodem vplout (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Dveře 8090 (studentský film)
Nebývale vyvedená transmogrifikace (studentský film)
2014 Odvážný mladý muž (studentský film)
2013 Podchodem vplout (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky