foto

Mari Perankoski

  • nar. 10.3.1970 (49 let)
    Varkaus, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja
2014 Mrzout
2013 21 způsobů, jak zničit manželství
Temné vody
2012 Cesta na sever
Index lásky
Skoro 18
2011 Odpadkový princ
Veljekset
2009 Dům košaté lásky
Pihalla
2008 8 päivää ensi-iltaan
Blackout
2006 Kirkkaalta taivaalta (TV film)
Mogadishu Avenue
1995 Lipton Cockton in the Shadows of Sodoma
Sirpaleita (studentský film)

TV seriály

2018 Aikuisen naisen joulukalenteri (TV seriál)
Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Sipoon Herttua (TV seriál)
Meidän perhe ei horju (S01E10)
Tässä olisi tuoreita tuulihattuja (S01E09)
Oli ihan perseestä tuntea teidät (S01E08)
další epizody (10)
2016 Sorjonen (TV seriál)
Loppupeli 2/2 (S01E11)
Loppupeli 1/2 (S01E10)
Syke (TV seriál)
Myötä- ja vastamäessä (S03E07)
Hyvin hiljaa (S03E06)
Vuoristotauti (S03E05)
další epizody (4)
Roba (TV seriál)
Huomenna (S03E10)
Jotain isoa (S03E09)
Viha (S03E08)
další epizody (10)
2015 Syke (TV seriál)
Joulumaa (S02E10)
Lumetta (S02E09)
Pieni potilas (S02E08)
další epizody (5)
Roba (TV seriál)
Hyvässä hengessä (S02E10)
Haku päällä (S02E09)
Ilopilleri (S02E08)
další epizody (10)
2014 Kohta 18 (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2012 Kimmo (TV seriál)
Maailma on valmis (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Roba (TV seriál)
Töölö (S01E08)
Metsästäjä (S01E04)
Lapsen parhaat kaverit (S01E03)
další epizody (4)
2011 Klikkaa mua (TV seriál)
Mr. Mallorca kohteessa (TV seriál)
Virta (TV seriál)
Dragon (E08)
2010 Kallio (TV seriál)
Syntymäpäivä (E12)
Hyväntekeväisyys (E11)
Jälki (E10)
další epizody (12)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (4)
Ihmisten puolue (TV seriál)
Suojelijat (TV seriál)
Luumu - säätäjä ja pelimies (E07)
2007 Kultainen noutaja (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)
2006 Majakka (TV seriál)
Paastopäivän painajainen (E06)
Käärme paratiisissa (E05)
Surrealissimo (E04)
další epizody (6)
2005 Meidän jengi (TV seriál)
Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Lapsen etu (S03E07)
2004 Käenpesä (TV seriál)
2003 Kuumia aaltoja (TV seriál)
Ranuan kummit (TV seriál)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2001 Itse valtiaat (TV seriál)
1998 Kalapuikkokeitto (TV seriál)
Team Ahma (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Dokumentární

2006 Pythonin hännällä (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Kallio (TV seriál)
Syntymäpäivä (E12)
Hyväntekeväisyys (E11)
Jälki (E10)
další epizody (12)
2007 Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)
2006 Majakka (TV seriál)
Paastopäivän painajainen (E06)
Käärme paratiisissa (E05)
Surrealissimo (E04)
další epizody (6)
2003 Ranuan kummit (TV seriál)
2001 Itse valtiaat (TV seriál)

TV pořady

2011 YleLeaks (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
Yksi lensi yli Marin pesän (TV pořad)
2009 Ne Salmiset (TV pořad)
2000 Sikanautaa (TV pořad)

Host

TV pořady

2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
2013 Kerran viikossa (TV pořad)
Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2012 Tuomas Enbuske Talk Show (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
Krissen vaaligrilli (TV pořad)
YleLeaks (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
Sokkokokki (TV pořad)
Vedetään hatusta (TV pořad)
Yksi lensi yli Marin pesän (TV pořad)
2008 Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)
2000 Sikanautaa (TV pořad)
1998 Konstan koukkuja (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace