foto

Claudia Prietzel

  • nar. 1958
    Gelsenkirchen, Severní Porýní-Vestfálsko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Zweimal zweites Leben (TV film)
2012 Tatort - Ordnung im Lot (TV film)
2007 Schattenkinder (TV film)
2005 Místo činu: Brémy - Šeherezáda (TV film)
2003 Der Puppengräber
2002 Erste Liebe (TV film)
2000 Nur das Blaue vom Himmel (TV film)
1999 Schande (TV film)
1998 Das vergessene Leben (TV film)
1996 Kinder ohne Gnade (TV film)
Kuppke (TV film)
1991 Die Blattlaus (TV film)

TV seriály

1992 Wolffův revír (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Tatort – Echolot (TV film)
2012 Tatort - Ordnung im Lot (TV film)
2007 Schattenkinder (TV film)
2000 Nur das Blaue vom Himmel (TV film)
1998 Das vergessene Leben (TV film)
1996 Kuppke (TV film)
1991 Die Blattlaus (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace