foto

Ran Choi

  • nar. 30.11.1960 (60 let)
    Gimcheon, North Gyeongsang Province, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Ryeong
Sinseokki beullooseu
Yeoseonsaeng vs yeojeja
2003 Reontooyoo
2002 Miwodo dashi hanbeon
2001 Hyumeoniseuteu

TV seriály

2016 Yeojaeui bimil (TV seriál)
2012 Big (TV seriál)
Moojakjung paemilli (TV seriál)
Moojakjung paemilli sijeun 2 (TV seriál)
2011 Club bilitis ddaldeul (TV seriál)
Gye-baek (TV seriál)
Poseidon (TV seriál)
Youngkwangeui jaein (TV seriál)
2010 Dong Yi (TV seriál)
2009 Mangsulyijima (TV seriál)
Minami shineyo (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Taeyangeul samkyeora (TV seriál)
2008 Choi Kang Chil Woo (TV seriál)
Kwaedo Hong Gildong (TV seriál)
2007 Aeeo siti (TV seriál)
Ggakdugi (TV seriál)
아들찾아 삼만리 (TV seriál)
2006 101 beonjjae peuroposeu (TV seriál)
2005 Kwaegeolchoonhyang (TV seriál)
Mai geol (TV seriál)
Selpeumeeyuh annyoung (TV seriál)
2004 Doobeonjjae peureopojeu (TV seriál)
Ggangsuni (TV seriál)
Kkakdugi (TV seriál)
2003 진주목걸이 (TV seriál)
2002 Booeokdegi (TV seriál)
2001 Gwiyeowun yeoin (TV seriál)
사랑은 이런거야 (TV seriál)
2000 Singwigongja (TV seriál)
1999 Heo Joon (TV seriál)
1998 Maenbalui cheongchun (TV seriál)
Yangmangui jeonseol (TV seriál)
1997 Sinderelra (TV seriál)
1995 Jjaejeu (TV seriál)
Saranggwa gyeolhon (TV seriál)