foto

Franziska Sztavjanik

  • nar. 13.4.1966 (54 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise auf die Kykladen (TV film)
Rosamunde Pilcher: Pralinen zum Frühstück (TV film)
2018 Papa hat keinen Plan (TV film)
2017 Inga Lindström: Zamilovaná asistentka (TV film)
2016 Die Stille danach (TV film)
Kebab extra scharf! (TV film)
Loď snů: Cookovy ostrovy (TV film)
2015 Kráska
Lotta a hledání lásky (TV film)
Léto v Burgenlandu (TV film)
2013 Katie Fforde: Srdce pro dva (TV film)
Lotta a šťastná budoucnost (TV film)
2012 Der Schwarzwaldhof - Lauter Liebe (TV film)
Katie Fforde: Láska přichází v létě (TV film)
Léto v Chorvatsku (TV film)
2011 Der Mann mit dem Fagott (TV film)
Kebab mit Alles (TV film)
Therese geht fremd (TV film)
2010 Hochzeitsreise zu viert (TV film)
Katie Fforde: Slavnostní okamžik (TV film)
Rosamunde Pilcher: Když srdce pláče (TV film)
2009 Císařovna Sissi (TV film)
Loď snů - Papua-Nová Guinea (TV film)
Tatort - Kinderwunsch (TV film)
Von ganzem Herzen (TV film)
2007 Loď snů - Šanghaj (TV film)
2006 Mein süßes Geheimnis (TV film)
2005 Liebe nach dem Tod (TV film)
Prinz und Paparazzi (TV film)
2003 Africké slunce (TV film)
2002 Rosamunde Pilcher: Ráj snů (TV film)
2000 Místo činu: Vrah milénia (TV film)
1997 Bernhardiner & Katz (TV film)
Die Bräute (TV film)

TV seriály

2020 Walking on Sunshine (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
2018 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Sonne statt Reagan (S03E10)
2017 Soko Vídeň (TV seriál)
Dirnbergers Dinner (S12E12)
Dicke Luft (S12E08)
2015 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Der Salamander-Schatz (S05E06)
Soko Vídeň (TV seriál)
Briefe einer Toten (S11E02)
14 Jahre tot (S10E15)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Wem gehört die Stadt (S15E07)
2014 Die Detektive (TV seriál)
Wegen Todesfall geöffnet (E01)
Soko Vídeň (TV seriál)
Mörderspiel (S10E04)
Hotel snů (TV seriál)
Maroko (E20)
2013 Lilly Schönauer (TV seriál)
Ženy v pokušení (E14)
Soko Vídeň (TV seriál)
Mrs. D. (S09E09)
2011 Soko Vídeň (TV seriál)
Verschollen (S07E13)
Chefsache (S07E02)
2010 Lotta & … (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Drei Millionen Tote (S06E11)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
Laszlo Urban (S01E09)
2008 Dědička hotelu (TV seriál)
2007 Soko Vídeň (TV seriál)
Vaterliebe (S03E02)
2004 Kobra 11 (TV seriál)
Za každou cenu (S08E14)
2003 Charlotte Link (TV seriál)
Zrádný šperk (E05)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Komisař Rex (TV seriál)
Bratrovražda (S06E06)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Schade um Papa (TV seriál)
Vater wider Willen (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky