foto

Mirja Karisto

  • nar. 22.1.1929 (90 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1987 Ihmispuu (TV film)
1986 Ihmeaapinen (TV film)
1984 Onnenlähde (TV film)
1972 Seitsemän veljeksen lapsuus (TV film)

TV seriály

1969 Joulukalenteri (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Ihmispuu (TV film)
1986 Ihmeaapinen (TV film)
1984 Onnenlähde (TV film)

TV seriály

1969 Joulukalenteri (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky