foto

Biagio Pelligra

  • nar. 24.6.1937 (82 let)
    Comiso, Sicily, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cruel Peter
2008 L'ultimo padrino (TV film)
2007 Vicerè, I
2003 La collezione invisibile
1997 Testimone a rischio
1995 Pasolini, un delitto italiano
1992 La sarrasine
1990 Donne armate (TV film)
1988 Écho, L' (TV film)
1985 Profesor
1984 Western di cose nostre (TV film)
1983 Laura... a sedici anni mi dicesti si
1981 Carcerato
Ombre rouge, L'
Trojúhelník mafie
1980 Maledetti vi amerò
Zappatore
1979 Il mammasantissima
Improvviso
Od Corleone až po Brooklyn
1977 Antonio Gramsci: i giorni del carcere
1976 Al piacere di rivederla
Milano violenta
Roma a mano armata
Vrah a polda
1975 Cecilia, La
Irene, Irene
Trpký příběh baronky z Carini (TV film)
1974 Anno uno
1973 Alonzanfán
Villeggiatura, La
1972 Každé nedělní ráno (TV film)
1969 10 meraviglie dell'amore, Le
L'alibi
Ve znamení štíra
1968 Morte ha fatto l'uovo, La
Zvláštní jednotka
1966 Spara forte, piů forte, non capisco

TV seriály

2007 Il capo dei capi (TV seriál)
2006 Komisař Montalbano (TV seriál)
Tři karty ve hře (S06E02)
Pavoučí trpělivost (S06E01)
2000 Komisař Montalbano (TV seriál)
Hliněný pes (S02E02)
1999 Komisař Montalbano (TV seriál)
Zloděj školních svačin (S01E01)
1993 La scalata (TV seriál)
1987 Ostrov pokladů (TV seriál)
1979 Mano sugli occhi, La (TV seriál)
Matyáš Sándor (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Quattro delitti (TV seriál)
1978 I vecchi e i giovani (TV seriál)
1976 Alle origini della mafia (TV seriál)
1975 Marseilleský gang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky