foto

Michal Hýbek

  • nar. 10.10.1957
    Československo
  • zem. 20.10.2003 (46 let)
    Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1998 Čechy krásné, Čechy mé (TV film)
1994 Inkarnace (TV film)

Dokumentární

2002 Hra o krajinu (TV film)
2000 Příběh duhových bojovníků - Greenpeace (TV film)
Příběhy slavných (TV seriál)
Občan Karel Kryl (S01E16)
1999 Cestománie (TV seriál)
1998 Bigbít (TV seriál)
1997 Oživlý obraz Gustava Courbeta Malířův ateliér (TV film)
1994 K místu počátku
1986 Dopisy Olze (TV film)

TV pořady

2011 Originální videojournal (TV pořad)
1997 Ještě jsem tady (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

1989 Na Václavským Václaváku
1986 Dopisy Olze (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1986 Dopisy Olze (TV film)