foto

Jarno Hiilloskorpi

  • nar. 8.11.1939 (79 let)
    Turku, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Myrsky (divadelní záznam)
1982 Jättipotti (TV film)
1979 Varttitunti Enkelin Seurassa (TV film)
1978 Jääkö Pekka luokalle? (TV film)
Teatterituokio: Liekki (TV film)
1977 Teatterituokio: Pyhät pykälät (TV film)
1976 Důvěra
1975 Talvinen tarina (TV film)
1974 Yksipäinen köysi (TV film)
1972 Rautapää Kaarle (TV film)
1971 Teatterituokio: Hautajaiset (TV film)
1970 Ilokylän hammaslääkäriseikkailu (TV film)
1969 Ilokylän tenavakoulussa (TV film)
Satukonesatu eli Pimu ja puolet valtakuntaa (TV film)
1968 Lääkäri Pilleri ja Ilokylän lapset (TV film)
Täällä Pohjantähden alla
Äl' yli päästä perhanaa
1967 Köysi (TV film)
1966 Johan nyt on markkinat!
Loistokaupunki (TV film)
1965 Alaston mies ja mies frakissa (TV film)
Huijarit (TV film)
Keinumorsian (TV film)
Ruusuinen hetki (TV film)
1963 Viheliäinen vapaus (TV film)
1962 Pikku Suorasuu
Sirpaleita (TV film)
Tie pimeään
Vuokraemäntä (TV film)
Yksityisalue
1961 Kaasua, komisario Palmu!
Kolme poikaa, yksi tyttö (TV film)
Kultainen vasikka
Minkkiturkki
Minkä minulle voitte (TV film)
Nuoruus vauhdissa
Rakas...
Tulipunainen kyyhkynen
Tämä ainoa yö (TV film)
1960 Iloinen Linnanmäki
Olen 17-vuotias (TV film)
Opettajatar seikkailee
1958 Sotapojan heilat
1957 Vääpelin kauhu
1955 Säkkijärven polkka

TV seriály

1996 Elämän suola (TV seriál)
1986 Kahden kämppä (TV seriál)
Perhe on valttia (TV seriál)
1985 Elias vaeltaja (TV seriál)
Pikapakinapaketti (TV seriál)
1977 Yritetään yhdessä (TV seriál)
1976 Koivuharju (TV seriál)
1975 Sirkka ja Sakari (TV seriál)
1969 Kesälomalaiset (TV seriál)
1965 Sisarukset (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1962 Varjostettua valoa

Host

TV pořady

1976 Pirkko Mannola show (TV pořad)
1971 M-show (TV pořad)
1968 Olispa kerran (TV pořad)
1967 Jatkoaika (TV pořad)
1966 Kuten haluatte (TV pořad)
1963 Kerran Turuss (TV pořad)
Kotikatsomo (TV pořad)
1962 Sisarukset (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky