foto

Soo-yeong Ryoo

  • nar. 5.9.1979 (41 let)
    Pučchon, provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Gangcheolbi2: Jeongsanghoedam
2013 Byeonhoin
2003 Beulru
2001 Sseommeotaim

TV seriály

2019 Seulpool ddae saranghanda (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
Waegeurae pungsangssi (TV seriál)
2018 Chakhanmannyeojeon (TV seriál)
2017 Abeojiga isanghae (TV seriál)
2016 Dongnebyeonhosa jodeulho (TV seriál)
2015 Beulreodeu (TV seriál)
Byeolnan myeoneuri (TV seriál)
2014 Kkeutubneun sarang (TV seriál)
2013 Adeulnyeosukdeul (TV seriál)
Toowikseu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2011 Mai peurinseseu (TV seriál)
Ojakgyo hyungjedeul (TV seriál)
2007 Bulryang keoppeul (TV seriál)
2006 Seoul 1945 (TV seriál)
2005 Hwansaeng - nekseuteu (TV seriál)
Yeolyeodol seumulmahop (TV seriál)
2003 Cheot sarang (TV seriál)
Hoejeonmokma (TV seriál)
2002 Jeong (TV seriál)
Maengganye junsungshidae (TV seriál)
2001 Neibi (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Jinjja sanai (TV pořad)
2011 탑 기어 코리아 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky