foto

Cheol-gyoo Kim

  • nar. Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Madeo (TV seriál)
2017 Sikagotajagi (TV seriál)
2016 Gonghang ganeun gil (TV seriál)
2015 Areumdawoon naui shinboo (TV seriál)
2014 Eunggeubnamnyeo (TV seriál)
2013 Woowahan nyeo (TV seriál)
2011 Paradaiseu mokjang (TV seriál)
2010 Daemul (TV seriál)
2006 Hwangjini (TV seriál)
2004 Kkotboda aleumdawi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace