Reklama

Reklama

Yeoleum hyangki

(seriál)
  • Jižní Korea 여름향기 (více)
Jižní Korea, 2003, 21 h 20 min (Minutáž: 64 min)

Epizody(20)

Obsahy(1)

První láskou Yoo Min Woo (Song Seung Hun) byla So Eun Hye, která zemřela při dopravní nehodě. Po její smrti Yoo Min Woo odjede studovat do zahraničí, ale nedaří se mu zapomenout. Shim Hye Won (Ye-jin Son) trpí hroznou srdeční vadou. Dostane nové srdce, domnívá se, že od muže. Chystají se s přítelem Park Jae Jung vzít. Yoo Min Woo se vrací do Koreje a náhodou se potkává s Shim Hye Won. Té se při každém kontaktu s ním rozbuší srdce. Spolu s ním se vrací i Park Jung Ah, která je do něj zamilovaná a nehodlá se ho vzdát. Shim Hye Won připomíná první lásku Yoo Min Woo slovy i gesty, netrvá dlouho a zamilují se do sebe. Postupně ale odhalují, že transplantované srdce patřilo jeho první lásce. Shim Hye Won si potom není jistá, jestli skutečně miluje ji, nebo miluje pouze její srdce. (mmatuli)

(více)

Recenze (7)

emma53 

všechny recenze uživatele

Stupínky lásky: 1.setkat se pouze, 2.tváří v tvář si být, 3.srdce slyšet znít, 4.přiznat se k chvění, 5.v náhlém políbení obejmout se dlouze, 6.jednu touhu mít, 7.jedním snem se zpít, 8.bez konce se slít, 9.nerozlučně žít, 10.spolu k hrobu jít.“ • Tak a je to za mnou.........moc velká škoda, ráda bych viděla pokračování. Bála jsem se, bála, to byl totiž můj první korejský seriál !! Něco tak jemného a citlivého dokáží jen oni a myslím, že žádná jiná země je v tom nepřekoná. Kdepak, vůbec se mně to nezdálo rozvláčné, jak tady někdo trochu vrčí. Všechno má svůj účel a tak i to tempo mně pomohlo proniknout a sžít se s každou hlavní postavou téměř dokonale a o tom to je, pak se stávám jejich součástí a prožívám naplno všechnu tu obrovskou náruč lásky, bolesti, smutku i naděje. Myslím si, že výkony šesti hlavních představitelů byly naprosto dokonalé, zcela uvěřitelné a ve své podstatě táhli celých dvacet dílů hlavně oni. Tleskám jim všem, ale hlavně Ye-jin Son o které se tady už dostatečně a pravdivě vyjádřil Pedross a na Seung-heon Songa se musím podívat trochu podrobněji. Dalo by se toho napsat ještě spoustu, jak jsem stále plná dojmů, ale je lepší podívat se na tenhle skoro zapomenutý seriál osobně. Pro romantické dušičky je to půvabná perlička. Díky moc za doporučení na tenhle seriál, já jdu na další a končím slovy z úst jednoho z hlavních protagonistů : "SRDCE JE V TOBĚ! TY NEJSI V NĚM "! Samozřejmě velké díky i ainny, bez které by Summer scent zapadnul v zapomnění:-) ()

EsterH 

všechny recenze uživatele

Tretí časť z voľného seriálového celku. Ďalšie sú:  Autumn in my heart, Winter Sonata ( r. 2002) a Spring Waltz ( r. 2006). Summer scent ubieha pomaličky, ako teplé letné popoludnie, len občas nejaká akcia, ktorá prekvapí ako náhly letný dážď, kedy sa podľa ázijskej mytológie vydávajú líšky. K úplnej spokojnosti mi na záver chýbala už len pointa s domom so sklenenou strechou. Ye-Jin Son tu hrala pre mňa presvedčivejšie, ako v neskorších seriáloch, kde má stále len jeden výraz. ()

Reklama

Pedross800 

všechny recenze uživatele

"VÍŠ, ŽE NĚKDY, KDYŽ JSI ŠŤASTNÝ, TAK ZÁROVEŇ CÍTÍŠ I SMUTEK. CÍTÍM SE MOC SMUTNĚ, PROTOŽE BYLO TAK OHROMUJÍCÍ TĚ LETOS V LÉTĚ POTKAT....." Nádherná, přenádherná, pomalu plynoucí, křehoučká, melancholií a smutkem prostoupená romance jakou dokáží vykouzlit jen a jen Korejci! Vřele doporučuji všem s romantickou duší a především, tenhle seriál vidět je naprostou povinností pro všechny kdo milují a obdivují "BOŽSKOU" Ye-jin Son Mladičká a přesto již tak přesvědčivá a dokonalá. Kamera ji doslova a do písmene miluje od prvního do posledního dílu a prakticky z ní nespustí oči. A ona je tu tak nádherná jako nikdy před tím, ani po tom. Tolik kouzelných záběrů a detailů její křehké tváře, její mimiky, hlubokých smutných očí a pohledů, řeči těla. To se nedá ani popsat, to se musí vidět! Touhle rolí doslova žila, drásalo mi srdce vidět ji raněnou, zmatenou, nešťastnou, rozpolcenou, váhající. Spousta scén je založena jen na mimice a řeči těla, beze slov a přesto jsou tak dokonalé, že se dotýkají vašeho nitra.....ale i její herecký partner předvedl naprosto přesvědčivý výkon a tak i kdyby člověk chtěl hledat chyby a že by se určitě našly, tak prostě nemůže. Ti dva a jejich strastiplná láska vše přebijí. Co více ještě psát, jen se na to sami podívejte. A na závěr musím z celého srdce poděkovat mé drahé Guru a skvělé překladatelce ainny za výborné titulky a že upřednostnila tento seriálek před jinými :-) ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Bože, já jsem toho tak plná, že nevím, co psát. V hlavě se mi mele páté přes deváté. Já prostě tyhle pomalé příběhy, které někoho můžou nudit, miluju. Nevadí mi, že se v podstatě řeší jedno a to samé dokola. Ono jde o to, jak se to řeší. A kdo to řeší. Tady to byl herecký koncert doprovázený nádhernou hudbou i kouzelnou scenérií. Nevěřila bych, že šest lidí dokáže utáhnout 20dílný seriál. Jasně, postav tam bylo víc, ale v 95 % času byl v záběru někdo z těch šesti a mě nenudila ani jedna jediná vteřina. Nevím, jestli ještě někdy narazím na takhle krásný příběh. Určitě se mi bude v budoucnu líbit spousta dalších věcí. Ze spousty budu určitě rozhozená, ale Summer Scent je jenom jeden. Na ten se zapomenout nedá. ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Seriál oplývá tak krásnou hudbou, že se rozplývám ještě teď. Je to pro citlivé duše a má to dost dobré myšlenkové pochody. A jeden z nejkrásněji vypadajících párů vůbec. :) Teď si vzpomínám, že jsem to chtěla vidět jako jeden z prvních seriálů ještě před Love Rainem, ale v té době ještě neexistovaly titulky...Taková melancholie, jak bych na to v té době reagovala.?.. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama