foto

Da-eun Shin

  • nar. 7.1.1987 (33 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Yeolhanshi
2011 Dongilbum (TV film)
Goyangyi : jookeumeul boneun doo gaeui noon
Sarangyi museowi
2010 Shimyaui FM
2008 Naneun haengbok habnida

TV seriály

2019 Susanghanjangmo (TV seriál)
2017 Dangsineun neomoohabnida (TV seriál)
Yeokryu (TV seriál)
2015 Dolaon hwanggeumbok (TV seriál)
2013 Adeulnyeosukdeul (TV seriál)
Saranghaeseo namjoona (TV seriál)
2012 Sesang eodiedo eobneun chakhan namja (TV seriál)
2011 Bitgwa geurimja (TV seriál)
Naeili omyeon (TV seriál)
2010 Bujaeui tansaeng (TV seriál)
2008 Gamunui yeonggwang (TV seriál)
Haengbok hamnida (TV seriál)
2007 Nyuhateu (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Dongsangimong 2 : neoneun nae unmyeong (TV pořad)
2014 THE 프렌즈 (TV pořad)
2010 Reonning maen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky