Reklama

Reklama

Reonning maen

(pořad)
Reality-TV / Talk-show / Komedie
Jižní Korea, 2010, 600x80-95 min

Obsahy(1)

Zábavná show o skupině lidí, kteří v každém díle musí splnit předem dané mise, aby nebyli penalizování a vyhráli cenu. K tomu jsou do pořadu přizváni korejské celebrity, aby jim při plnění úkolů pomohly. (mikki089)

Recenze (10)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Možno niekomu pripadá Running man a Celkovo Kórejské variety show za primitívne, mne to naopak pripadá ľudské. Celebrity, ktoré by sa mali správať podľa určitých kritérií absolútne zabúdajú na svoje povolanie a menia sa na súťažiacich. Running man je jedna výborná show, hlavne kôli obsadeniu, ktoré je rozmanité a vzťahy jednotlivých súťažiacich sa utužujú. Moji obľubenci Haha, Gary a Jon Kook:D Joong Ki sa neráta, lebo on je úžasný už len v seriáloch,..:D ()

KeskarM 

všechny recenze uživatele

To se takhle potká sedm herců a jedna Song Ji-hyo. Running man patří k těm korejským variety show na jejichž geniálnost člověk přijde až časem. Původně zhodnoceno jako primitivní zábavný pořad. Závislost však roste s každým dílem, jak se prohlubuje roleplay základní (nyní sedmičlenné) sestavy moderátorů. Monday couple, Commander & Ace, Dumb Brothers.... Dokoukáno cca 150 epizod, první stovka byla vážně lepší... Ale stále baví, naposledy Sněhurka, živé kuželky a parodie na American Idol. Na pět let trvání stále obstojná variety. ()

Reklama

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Naprosto výborná zábavní show. Neobjevil se zatím jediný díl, u kterého bych se nudila. Výborná sestava, kterou jsem si opravdu zamilovala. Člověk má možnost poznat osobnosti účinkujících. A nejlepší je vidět své oblíbence, kteří se tam objevují jako hosté... člověk pozná jejich skutečné osobnosti. :-) Po dílu na zkoušku, jsem ihned začala sledovat pěkně od začátku - díl po dílu... ()

Kimm2 

všechny recenze uživatele

Running Man je dokonalou ukázkou televizního pořadu dle mého gusta. Díky nenásilné změně mise v každé epizodě, pořad zůstává neotřelý, nenudí, a přesto si zachovává svojí původní myšlenku. Dokonce jsem kolikrát při plnění misí napnutá a fandím mým favoritům až do konce. Obsazení je skvělé a rozhodně pobaví. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Obvykle se zdráhám hodnotit něco před tím, než to skončí, ale zrovna v případě Running Mana doufám, že neskončí nikdy. Je to to nejlepší, co televizní produkce vytvořila (z toho co je mi známo) a je jen škoda, že na naší obrazovku se to nikdy nedostane. Každý z dílů je zábavou a k oblíbeným se ráda vracím - Champs Elysées v podání Yoo Mae's Orchestra mi bude v hlavě znít ještě dlouho:D ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama