foto

Cho-hee Oh

  • nar. 15.4.1986 (33 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Naui sarang naui shinboo
2013 Hwaryeonhan oechul

TV seriály

2018 Son (TV seriál)
2017 Beullaek (TV seriál)
Boiseu (TV seriál)
2015 Miseseukab (TV seriál)
Naemsaereul boneun sonyeo (TV seriál)
Sonyeoyeonaesa (TV seriál)
2014 Eoddeun annyeong (TV seriál)
Namanui dangshin (TV seriál)
2013 Cheuaegoda Isoonsin (TV seriál)
2012 Haeundae yeonindeul (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky