foto

Mi-hee Jang

  • nar. 27.1.1958 (62 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Claiřin fotoaparát
2008 Sen
1997 Abeoji
Aenikkaeng
1991 Saui chanmi
1986 Hwang Jin-yi
1985 Gipgo puleun bam
1980 Neumi

TV seriály

2019 Sikeuris butikeu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2018 Kati sallaeyo (TV seriál)
Heukgisa (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (12)
2017 Heukgisa (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2016 Madam Angteuwan (TV seriál)
2015 Chaghaji anheun yeojadeul (TV seriál)
2014 Gwibooin (TV seriál)
Jangmibit yeonindeul (TV seriál)
2013 Madi (TV seriál)
2012 Ohjaryongi ganda (TV seriál)
Paeseon wang (TV seriál)
2010 Insaengeun areumdawo (TV seriál)
2008 Eommaga bbulnada (TV seriál)
2005 Geu yeoreumui taepung (TV seriál)
2003 Hongbune baktejeotne (TV seriál)
2000 Eommaya nunaya (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky