foto

Antti Holma

  • nar. 6.12.1982 (37 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Veljeni vartija
2017 Zákon ledové země
2016 Mimo mapu
Tatu a Patu
2015 Armi elää!
2014 Ei kiitos
2013 Egyptská princezna
Periferia (studentský film)
2009 Ei kenenkään maa
2007 Tali-Ihantala 1944

TV seriály

2019 Melkein totta (TV seriál)
Valta (E01)
2017 Myrskyn jälkeen (TV seriál)
Eteenpäin! (E03)
Duel (E02)
Suomi on elämänsä kunnossa (E01)
2016 Kynsin hampain (TV seriál)
Vaalien tulos selviää (E10)
Kovat keinot käyttöön (E09)
Konsensuksen nimissä (E08)
další epizody (10)
Syke (TV seriál)
Kenguruhoitoa (S03E02)
2010 Tauno Tukevan sota (TV seriál)
Episode 2 (E02)

Dokumentární

2017 Antti Holma ja maastamuuttajat (TV seriál) - mod.
Episode 8 (S01E08) - mod.
Episode 7 (S01E07) - mod.
Ruotsi (S01E06) - mod.
další epizody (8)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2017 Antti Holma ja maastamuuttajat (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Ruotsi (S01E06)
další epizody (8)

TV pořady

2015 Antti Holma Show (TV pořad)
Kingi (TV pořad)

Host

TV pořady

2015 1001 Rikua (TV pořad)
Antti Holma Show (TV pořad)
Kesäkuski (TV pořad)
Kingi (TV pořad)
2014 Myllyrinne Company (TV pořad)
Posse (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
Yksi lensi yli Marin pesän (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky