foto

Pascale Rocard

  • nar. 29.8.1960 (58 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Voltaire et l'affaire Calas (TV film)
2006 La grande peur dans la montagne (TV film)
Rabbit Fever
2004 Faites le 15 (TV film)
1998 L'enfant et les loups (TV film)
1996 Crime à l'altimètre (TV film)
1995 Amor claroscuro, Un (TV film)
Le Combat des reines (TV film)
Lettre ouverte à Lili (TV film)
Musique de l'amour: Chouchou, La (TV film)
1994 Assedicquement vôtre (TV film)
Couleur du mensonge, La (TV film)
1993 Lásky bez lásky
1992 Évasion (TV film)
1991 Felipe ha gli occhi azzurri (TV film)
Ich schenk dir die Sterne
Rossignol de mes amours
1989 Olympe de nos amours (TV film)
Quattro piccole donne (TV film)
1988 Encore
1987 Champ d'honneur
1985 Histoire en marche: Le serment, L' (TV film)
Policie
1984 Le dernier civil (TV film)
Paris vu par... vingt ans après
Une femme jalouse (TV film)
1983 Práskač
1982 Ma femme s'appelle reviens
Sans un mot (TV film)
1981 Un jour sombre dans la vie de Marine (TV film)
1980 Les turlupins
1979 Esprit de famille, L'
Frisée aux lardons, La

TV seriály

1999 Sauvetage (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
Zámek Oliviérů (TV seriál)
1989 Condorcet (TV seriál)
1988 Vent des moissons, Le (TV seriál)
1984 La dictée (TV seriál)
Série noire (TV seriál)
1982 Paris-Saint-Lazare (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Host

TV pořady

1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace