foto

Da-in Yoo

  • nar. 9.2.1984 (36 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Naneun nareul haegohaji anhneunda
2019 Sogmuldeul
2016 Olle
2013 Podezřelý
2012 Chungukui ahyideul
Kangchul Dae-oh : kugukui chulgabang
Sichega dolawassda
2011 Uiroein
2010 Hyehwa, Dong
2008 Geu namjaui chaek 198 jjok
2006 Sinderella
2005 Yasuwa minyeo

TV seriály

2020 Chulsapyo (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2016 Dakteoseu (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
Hanbun deo happyending (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Yeokdo yojeong kimbokjoo (TV seriál)
2014 Ahobsoo sonyeon (TV seriál)
Yagyungkkoonilji (TV seriál)
2012 Botongui yeonae (TV seriál)
Matittneun insaeng (TV seriál)
2009 Cheongcheun yeochan (TV seriál)
2005 Keonbbang seonsaengkwa byeolsatang (TV seriál)
사랑은 기적이 필요해 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky