foto

Hyeon-jae Jo

  • nar. 9.5.1980 (39 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Yeobaewooneun neomoohae
2008 GP 506
2003 Seukaendeul - Joseon namnyeo sangyeoljisa

TV seriály

2018 Geunyeoro malhal geos gateumyeon (TV seriál)
2017 Yeolhyeoljooboo myeongtamjeong (TV seriál)
2015 Eosembeulli (TV seriál)
Yongpalyi (TV seriál)
2013 Gwanggocheonjae Lee Tae-baek (TV seriál)
Jewangui ddal, soobaekhyang (TV seriál)
2011 49il (TV seriál)
2008 Abbaje eommahana (TV seriál)
2007 Nyuhateu (TV seriál)
2005 Onri yu (TV seriál)
Seodong-yo (TV seriál)
2004 Byeolui sori (TV seriál)
Haetbit ssodajida (TV seriál)
Kumiho woejeon (TV seriál)
2003 Cheot sarang (TV seriál)
Robeu reteo (TV seriál)
2002 Daemang (TV seriál)
2001 Ttakjohah (TV seriál)
1999 Kaiseuteu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky