foto

Elina Halttunen

  • nar. 10.5.1952 (67 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Päätalo
2005 Slib

TV seriály

2002 Pidetään yhtä (TV seriál)
2000 Parhaat vuodet (TV seriál)
1997 Blondi tuli taloon - Sattui kerran kesällä (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1994 Blondi tuli taloon (TV seriál)
1990 Viimeinen koukkaus (TV seriál)
1987 Satumainen Onni (TV seriál)
1977 Veera ja Saara (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1976 Důvěra
1973 Tunti kerrallaan (TV film)
1958 Mies tältä tähdeltä

TV seriály

1997 Paluu naapurilähiöön (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
1990 Elämän rouva, rouva Glad (TV seriál)
1988 Rikas ja kunniallinen (TV seriál)
1977 Veera ja Saara (TV seriál)
1969 Naapurilähiö (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1997 Blondi tuli taloon - Sattui kerran kesällä (TV seriál)
1994 Blondi tuli taloon (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Popkult (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1990 Teijan keittiössä (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky