foto

Heikki Nousiainen

  • nar. 19.6.1945 (74 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Autor neznámý
Olavi Virta
Pieniä suuria valheita
2017 Saattokeikka
Uspávač
2014 Ricky Rapper 4: Námluvy
2013 Vuonna 85
2011 Eetu ja Konna
Vieraat seinät (studentský film)
2010 Huomisen muisto (studentský film)
Utíkej, sestro, utíkej!
2009 Dopisy otci Jacobovi
Ralliraita 1
Täällä Pohjantähden alla
Zakázané ovoce
2008 Domov šedých motýlů
2007 Tässä lepää Aino Koski (studentský film)
2006 Heitelläänhän Kääpiäitäkin
Kodit ja kalusteet (TV film)
Matti
Metsänpoika
Supermiehen poika
2005 Kaksipäisen kotkan varjossa
Pappa (studentský film)
Zamrzlá země
2004 Výrobna dospělých
2003 Ei siihen kuole
Sibelius
2002 Niin paljon parempi mies (TV film)
2000 Autobus sebevrahů
Pelon maantiede
Presidentti (TV film)
Tuntematon kaupunki (studentský film)
1999 Kulkuri ja joutsen
1998 Johtaja Uuno Turhapuro - pisnismies
1997 Maraton (studentský film)
Pekko ja unissakävelijä
Siivoton juttu (TV film)
1996 Transit (studentský film)
1993 Kun piru tuli polkupyörällä sepän tölliin ja sepän vaimo sai uuden nenän
Sotapoika (TV film)
1992 Mestari
1991 Keskiyön aurinko (TV film)
Rinnat (TV film)
1990 Kiljusen herrasväen uudet seikkailut
1989 Aito Halonen (TV film)
Kultainen koskelo (TV film)
1988 Yksinäinen paikka (TV film)
1987 Lain ulkopuolella
1986 Akallinen mies
V. Y. Vihdoinkin yhdessä
1983 Yksityisetsivä (TV film)
1981 Hullu kesä
1977 Runebergin rouva (TV film)
Zajícův rok
1976 Illallinen viidelle (TV film)
Lottovoittaja UKK Turhapuro
Manillaköysi (TV film)
1975 Rakastunut rampa
1971 Saatanan radikaalit
Tieasioita (TV film)
1969 Leikkikalugangsteri
Sen kunniaks (TV film)
1968 Piispa ja piispan pulma (TV film)
Sirkku (TV film)
1967 Henrik ja Pernilla (TV film)
Pähkähullu Suomi

TV seriály

2015 Joulukalenteri: Kadonneiden lahjojen tapaus (TV seriál)
2014 Kiiltokuvia (TV seriál)
Ainoa aarre (E10)
Mitä jäljelle jää (E09)
Väkevä kuin kuolema (E08)
další epizody (10)
Taivaan tulet (TV seriál)
Hyvien ihmisten juhla (S04E06)
2013 Taivaan tulet (TV seriál)
Ihmisiä suviyössä (S04E05)
Miss Marpleko itte (S04E04)
Oi jos mä matkamies maan (S04E03)
další epizody (5)
2008 Kaiken tämän takana (TV seriál)
Nuoruuden ikuinen lähde (E03)
Jari Wahlsten (E01)
Presidentin kanslia (TV seriál)
2007 Harjunpää ja rakkauden nälkä (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Kultainen noutaja (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2006 Presidentit (TV seriál)
Elinikäinen presidentti (E08)
2002 Hämmentäjien kuningas (TV seriál)
2001 Benner & Benner (TV seriál)
2000 Parhaat vuodet (TV seriál)
1998 Ansa ja Oiva (TV seriál)
Samaa sukua, eri maata (TV seriál)
Team Ahma (TV seriál)
Tuliportaat (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
Rapman (TV seriál)
1993 Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Häät ja hautajaiset (E04)
Unen vanki (E01)
1991 Häkkilinnut (TV seriál)
1990 Mustapartainen mies (TV seriál)
Ruusun aika (TV seriál)
1989 Akallinen mies (TV seriál)
1988 Painajainen (TV seriál)
Poliisijuttu (TV seriál)
1986 Huh hellettä! (TV seriál)
Vallan miehet (TV seriál)
1985 Elias vaeltaja (TV seriál)
Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
Musta tuntuu (TV seriál)
1984 Niilin lähteet (TV seriál)
1982 Presidentti (TV seriál)
1979 Rakas peto (TV seriál)
1978 Sodan ja rauhan miehet (TV seriál)
1977 Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
1976 Ryydinkeksijät (TV seriál)
Sosiaalityöntekijä Virtanen (TV seriál)
1975 Oi kallis kaupunki (TV seriál)
1970 Pääluottamusmies (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)

Dokumentární

2010 Timanttikoirien vuosi 1984 - vyp.

Režijní filmografie

Filmy

1971 Saatanan radikaalit

Scenáristická filmografie

Filmy

1971 Saatanan radikaalit

Host

TV pořady

2017 Jussi Gaala 2017 (TV pořad)
2011 Jussi Gaala 2011 (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
2001 Haluatko ministeriksi? (TV pořad)
1976 Päivä Helsingissä (TV pořad)
Vinkistä vaari (TV pořad)
1974 Sämpy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace