foto

Arttu Kapulainen

  • nar. 18.3.1981 (37 let)
    Helsinki, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Neznámý voják
Zasraný králíci
2015 So Long Henry
2014 Back to business (studentský film)
2012 Mies joka kuuli murhan (studentský film)
2010 Zasloužím si respekt
2009 Täällä Pohjantähden alla
2007 Práce pro chlapa
2005 Caasha (TV film)
Matkamuistoja: Tábor (studentský film)
2004 Juoksuhaudantie
Skene (TV film)
2003 Pahat Pojat
2002 Kahlekuningas
2000 Bad Luck Love
1999 Häjyt
Rukajärven tie
Sestřička
1998 R.E.M.
Taivaallinen illallinen (studentský film)
1997 Jäänmurtaja
Sairaan kaunis maailma
1996 Tomas
1994 Koiravarkaat
1993 Johannes 10-11 v. (studentský film)
1987 Lain ulkopuolella

TV seriály

2011 Moska (TV seriál)
Iskä laulaa taas nokipoikaa (E08)
Mun sananvapaus on isompi kuin sun sananvapaus (E07)
Kutemajärven skuuppikäsi on halvaantunut (E06)
další epizody (7)
Taivaan tulet (TV seriál)
Wanha toweri (S02E10)
2003 Tie Eedeniin (TV seriál)
2001 Siamin tytöt (TV seriál)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Betoni kukkii (S01E03)
1998 Samaa sukua, eri maata (TV seriál)
1997 Vuoroin vieraissa (TV seriál)
Katson autiota hiekkarantaa... (E11)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1989 Seitsemän veljestä (TV seriál)

Dokumentární

2013 Valtiopeli 1863 (TV film)
2002 Madventures (TV seriál)

TV pořady

2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2004 Suoraa huutoa! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace