foto

Akira Kubo

  • nar. 1.12.1936 (82 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Joru no owaru toki (TV film)
My Sweet Home (TV film)
2005 Mail
1995 Gamera: Strážce vesmíru
1991 Juninin no yasashii nihonjin
1989 Rikjú
Zatóiči
1977 女教師
1971 Mamuši no kjódai: Orei mairi
1970 Gezora-Ganime-Kameba: Kessen! Nankai no daikaidžú
1969 Mujin rettô
Nihonkai daikaisen
1968 Kaidžú sóšingeki
Kiru
Rengo kantai širei čókan: Jamamoto Isoroku
Rio no wakadaišó
1967 Bakumacu: Tenamonja daizódó
Kaidžútó no kessen: Godzilla no musuko
Nihon no ičiban nagai hi
1966 Izuko e
Zero faita dai kûsen
1965 Nikutai no gakko
Taiheijó kiseki no sakusen: Kiska
Útok z neznáma
1964 Kokusai himicu keisacu: Tora no kiba
Trap of Suicide Kilometer
Šikonmadó: Ótacumaki
1963 Matango
Subarashii akujô
1962 Jósei gorasu
Sanjuro
Čúšingura: Hana no maki – juki no maki
1961 Toilet bučó
Toiretto shacho
Šinku no otoko
1960 Daigaku no sanzokutači
Hawaii Midway daikaikúsen: Taiheijó no araši
Šin Santó džújaku: Teišu kjóiku no maki
独立愚連隊西へ
1959 Daigaku no nijuhachin
Daigaku no oné-čan
I love you
Kotan no kuchibue
Mariko džidžóden: Hanasaku seiza
Nippon tandžó
Oneechan makari tôru
Onéchan makari toru
Submarine I-57 Will Not Surrender
Uwajaku, šitajaku, godójaku
Šačó taiheiki
1958 Daigaku no ninkimono
Futari dake no hashi
Tókjó no kjúdžicu
Wakai kemono
1957 Aoi sanmjaku
Bókjaku no hanabira
Daigaku no samurai tachi
Krvavý trůn
Udžó
Yukiguni
Zoku Aoi Sanmjaku: Jukiko no maki
1956 Araši
Gendai no jokubó
Kófuku wa ano hoši no šita ni
1955 Asunaro monogatari
1954 Saraba Rabauru
Šiosai
1953 Džúdai no seiten
Zoku šišunki
1952 Haru no sasajaki
Šišunki

TV seriály

2018 Kioku (TV seriál)
Seigi no Se (TV seriál)
2017 Sači no otera gohan (TV seriál)
2015 Hamon (TV seriál)
2012 Rígaru hai (TV seriál)
2007 Kuitan 2 (TV seriál)
My Fair Boy (TV seriál)
2006 Hanbun no cuki ga noboru sora (TV seriál)
Koi suru ničijóbi: New Type (TV seriál)
2005 H2: Kimi to itahibi (TV seriál)
Kiken na Aneki (TV seriál)
2004 Aijou Ippon (TV seriál)
Deep Love: Ayu no Monogatari (TV seriál)
2003 Kokoro (TV seriál)
2002 Yoisho no Otoko (TV seriál)
Yume no California (TV seriál)
2001 Gakkó no sensei (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
1999 Salaryman Kintaro (TV seriál)
1983 Kodžika monogatari (TV seriál)
1977 Kishibe no arubamu (TV seriál)

Dokumentární

1995 Hirošima (TV film)
1991 Dozoku no ranjo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky