foto

In Lee

  • nar. 14.6.1984 (34 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Jeonggeulpiswi2 - Geukjangpan
2008 Naeui seukaendeul
2007 Muoi
2004 Maengbu samcheon jigyo
1999 Nae maeumui punggeum
1998 Areumdaun shijeol

TV seriály

2016 Aimssori Kangnamgoo (TV seriál)
2013 Eunhui (TV seriál)
2010 Chuno (TV seriál)
Dolmengi (TV seriál)
Geunchogowang (TV seriál)
2009 Cheonchootaehoo (TV seriál)
Cheongcheun yeochan (TV seriál)
2008 Baramui hwawon (TV seriál)
Dae-hwang Saejong (TV seriál)
2006 Peurijeu (TV seriál)
2004 Abeojiui bada (TV seriál)
Bulmyeolui Lee Soon-shin (TV seriál)
Jangmiui jeonjaeng (TV seriál)
Maejik (TV seriál)
2002 Seonmul (TV seriál)
2001 Myeongseonghwanghu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace