foto

Woo-jin Yeon

  • nar. 5.6.1984 (36 let)
    Kangnung, provincie Kangwon, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Amudo eobsneun got
2018 Anowa hoiga
Chulguk
Goonghab
2016 Bongi kimseondal
Deoteibeul
2014 Teoneol 3D
Vášeň a popel
2009 Chingu sai?

TV seriály

2019 Neoui noraereul deulryeojweo (TV seriál)
2018 Peuriseuteu (TV seriál)
2017 7 ileui wangbi (TV seriál)
Ipan sapan (TV seriál)
Naeseongjeokin boseu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2016 Tto ohaeyeong (TV seriál)
2015 Yihonbyunhosaneun yeonaejoong (TV seriál)
2014 Gyeolhoneul gidaehae (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Shikeurit reobeu (TV seriál)
2013 Byeoleseo on geudae (TV seriál)
Namjaga saranghal ddae (TV seriál)
2012 Arangsaddojeon (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
Botongui yeonae (TV seriál)
2011 Ojakgyo hyungjedeul (TV seriál)
2010 Nongddang naesarang (TV seriál)
Sinderella eonni (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky