foto

Woo-jin Yeon

  • nar. 5.6.1984 (34 let)
    Kangnung, provincie Kangwon, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Anowa hoiga
Chulguk
Goonghab
2016 Bongi Kimseondal
Deoteibeul
2014 Teoneol 3D
Vášeň a popel
2009 Chingu sai?

TV seriály

2018 Peuriseuteu (TV seriál)
2017 7 ileui wangbi (TV seriál)
Ipan sapan (TV seriál)
Naeseongjeokin boseu (TV seriál)
2016 Tto ohaeyeong (TV seriál)
2015 Yihonbyunhosaneun yeonaejoong (TV seriál)
2014 Gyeolhoneul gidaehae (TV seriál)
Shikeurit reobeu (TV seriál)
2013 Byeoleseo on geudae (TV seriál)
Namjaga saranghal ddae (TV seriál)
2012 Arangsaddojeon (TV seriál)
Botongui yeonae (TV seriál)
2011 Ojakgyo hyungjedeul (TV seriál)
2010 Nongddang naesarang (TV seriál)
Sinderella eonni (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace