foto

Ji-young Kim

  • nar. 7.9.1974 (46 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eksiteu
Extreme Job
Peurangseuyeoja
2017 7hosil
Sarajin bam
2016 Dangshin geogi iteojoorraeyo
2013 Peulraenmaen
2012 Gajoksinema
Mooseowoon iyagi
Nae anaeui modeun geot
Teuchi
2010 Sirano; yeonaejojakdo
2008 Uri saengae choegoui sungan
2006 Oldeumiseu daieori
2005 Daenseoui sunjeong
Mongjeonggi 2
2003 Haepi ero keuriseumaseu
1998 Keuriseumaseue nuni naerimyeon

TV seriály

2020 Gutkaeseuting (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2016 Sarangi ohneyo (TV seriál)
2015 Widaehan jogangjicheo (TV seriál)
2014 Modoo da kimchi (TV seriál)
Punchi (TV seriál)
Watta! Jangbori (TV seriál)
2013 Eommaui seom (TV seriál)
Moozasik sangpalja (TV seriál)
2012 Meiqwin (TV seriál)
2010 Geolhon haejooseyo (TV seriál)
2009 Ahbeoji, dangsineui jari (TV seriál)
Du anae (TV seriál)
2006 Deuksususailji: 1Hokwan sakeon (TV seriál)
Naesarang motnanyi (TV seriál)
Naui sarang keullementain (TV seriál)
Sarangeun amudo monmalryeo (TV seriál)
2005 Jangmitbit insaeng (TV seriál)
2004 Bok-kyeong naesarang (TV seriál)
Gaebapgeuleus (TV seriál)
올드미스 다이어리 (TV seriál)
2003 Aejungmanse (TV seriál)
Baekjoui hosu (TV seriál)
2002 Godok (TV seriál)
Insaenghwabo (TV seriál)
Seonmul (TV seriál)
2001 Maeil geudaewa (TV seriál)
Somunnan yeoja (TV seriál)
(TV seriál)
1999 Saramui jip (TV seriál)
Saranghae dangsineul (TV seriál)
Tomato (TV seriál)
Yujeong (TV seriál)
1998 Maenbalro ttwieora (TV seriál)
사랑과 성공 (TV seriál)
1997 Geudae geurigo na (TV seriál)
Uiga hyeongje (TV seriál)
1996 Dalkomhan insaeng (TV seriál)
Meonameon nara (TV seriál)
Singohapnida (TV seriál)
컬러 (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Jinjja sanai (TV pořad)
Na honja sanda (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky