foto

Jae-seok Han

  • nar. 12.9.1973 (47 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Wonseuteb
2011 Hiteu
Ji su tian shi
2010 Kwijeuwang
Romaentik hebeun
1998 Yeonpoong yeonga

TV seriály

2019 Joseon saengjongi (TV seriál)
2014 Manyeoeui yeonae (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (11)
2012 Bulhuui myeongjag (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
Woolalla booboo (TV seriál)
2010 Geosang Kim Man Deok (TV seriál)
2008 Taeyanghee yeoja (TV seriál)
2007 Byeolsoongeom (TV seriál)
Lobiseuteu (TV seriál)
2002 Daemang (TV seriál)
Yoori goodoo (TV seriál)
2001 Ne jamae iyagi (TV seriál)
Sunjeong (TV seriál)
2000 Eveui modeun geot (TV seriál)
1999 Jangmiwa kongnamul (TV seriál)
Nunmuli boilkkabwa (TV seriál)
1998 Haebaragi (TV seriál)
Nae maeumeul ppaeteobwa (TV seriál)
Sunsu (TV seriál)
1997 Model (TV seriál)
1995 Jjaejeu (TV seriál)
1994 Majimak yeonin (TV seriál)
Neukkim (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Video seuta (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky