foto

Luisa Grossová

  • nar. 21.2.1917
    Prešov, Rakousko-Uhersko
  • zem. 10.2.1981 (63 let)
    Košice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 O múdrej pekárovej žene (TV film)
1972 Kamenný vladár (TV film)
Meštiaci (divadelní záznam)
1968 Pomsta starej dámy alebo na každého raz dôjde (TV film)
1967 Zem (TV film)
1966 Frndolína (TV film)
1965 Obchod na korze
1964 Organ
1955 Tanková brigáda

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace