foto

Markus von Lingen

  • nar. 1974
    Essen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Casting (TV film)
2015 Exodus do Šanghaje
2012 Silent Night
Sushi und Gomorrha
2007 Dick & Dünner (studentský film)
2001 Sladké překvapení (TV film)

TV seriály

2018 Ponorka (TV seriál)
Génius (TV seriál)
Kapitola druhá (S02E02)
2015 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Proč je tato noc jiná (S05E04)
2003 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Crash (S03E14)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace