Reklama

Reklama

Nahá zvířata

  • Německo Nackte Tiere (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na německém venkově tvoří pět přátel bez podpory ostatních vlastní uzavřenou skupinu, která žije podle svých vlastních pravidel. Katja, Sascha, Benni, Laila a Schöller si užívají společnost jeden druhého, ale současně od sebe utíkají, líbají se a hádají. Násilí, láska a osamělost se prolínají v jejich životech, intimita a utrpení jdou ruku v ruce. Ale po této zimě, až dokončí střední školu, se jejich cesty rozejdou. Budou se muset rozhodnout, zda zůstanou ve svém rodném městě, nebo se vydají do světa. Drama Nahá zvířata vypráví o životním období, kdy má člověk pocit, že může dobýt svět, kdy je schopen čelit všem útrapám, protože ví, že je tu někdo, kdo ho podrží. Je to příběh o tom, kdy se s bolestí v srdci musíme rozloučit se vším, aniž bychom věděli, co bude následovat. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nevstřícný film, poukazující na naprostou vyprázdněnost životů jedné partičky, takovou nudu a určitou formu asociálnosti co tam předváděli jsem ještě neviděl. Kameramanovi který si libuje v zoomu na detail trička, když si dva perou taky jeho iq nezavidím. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Depresivní atmosféra mezi dospívajícími s nevyjasněnou sexuální orientací před koncem gymnázia. Partička vyprázdněných myslí i činů. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jakoby film vyrobili Ossis. 1) 28letá scenáristka a režisérka Melanie Waeldeová (rodačka z Dachau) získala na Berlinale 2020 pochvalnou zmínku za nejlepší celovečerní filmový debut. Producentka Anja Wedellová i 22letý kameraman Fion Mutert (rodák z Berlína) patří do stejné věkové skupiny. Ovšem jde-li o generační výpověď, jsem nějak nepostřehl._____ 2) Nepochopil jsem totiž, o čem přesně film je. V čem spočívají ta "vlastní pravidla", podle kterých parta žije a o kterých se zmiňuje obsah Cinemaxu?_____ 3) Jediné, co jsem zaznamenal, byla depresivní atmosféra mezi dospívajícími dětmi s nevyjasněnou životní i sexuální orientací, kterou umocňují rádoby moudré úvahy o životě. Vše se odehrává v interiérech, očividně pamatujících lepší časy za Německé demokratické republiky. Jakoby celý film byl hergestellt in der DDR. Ostatně, jestli jsem se dobře díval, plakáty na nějaké vystoupení v Postupimi jsem tam zahlédl._____ 4) A tak to nejzajímavější jsou tři kluci: 22letý Sammy Scheuritzel (blonďatý Saša s krátkým sestřihem), 21letý Paul Michael Stiehler (tmavovlasý Schöller) a 19letý Michelangelo Fortuzzi (Benni, o kterého se všichni starají). ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama