foto

Christopher Roach

  • nar. 7.3.1979 (39 let)
    Rochester, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Vadí nevadí
2014 NON-STOP

TV pořady

2006 WrestleMania XXII (TV pořad)
1998 WWE Sunday Night Heat (TV pořad)
1993 WWF Raw Is War (TV pořad)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace