Reklama

Reklama

Fantasy Island

  • USA Fantasy Island (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Ve filmu studia Blumhouse nazvaném Fantasy Island mění charismatický pan Roarke v luxusním, leč odlehlém tropickém rezortu tajné sny svých šťastných hostů ve skutečnost. Když se však fantazie stanou noční můrou, musí hosté záhadu ostrova vyřešit, aby si útěkem zachránili život. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 6

Recenze (235)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nejprve takové přání chtěl bych umět tak špatně točit horory a thrillery jako pan Wadlow, když se podíváte do jeho filmografie kromě tohohle mají všechny jeho filmy od 50 do 70 procent na csfd jeden jeho film je dokonce v červených číslech. A nyní k filmu 5 přátel jde na Fantasy island kde vyhrály cosi v soutěži každý má jinou fantazii jedna ženská chce říct ano chlápkovi, který ji požádal tehdy o ruku a ona tehdy řekla ne a chce mít s ním dítě druhá si přeje šikanovat holku, která ji šikanovala na střední, aby věděla jaký je to pocit dva chlápci si přejou mít všechno tak dostanou jakýsi hotel s kurvama, zbraněma a kokainem a jeden z nich je navíc homosexuál tak si přeje homouše do harému (neurážím to tam fakt je) a na závěr jeden si přeje být vojákem, aby zachránil svého otce před smrtí později se ty fantazie začnou promíchávat a zjistíme, že všichni jsou v fantazii někoho jiného, který se jim tak mstí jelikož kvůli nim uhořel jeden chlápek s kterým ta dotyčná (hups spoiler zjednoduším Vám pátrání mstí se ženská) chtěla jít na rande. Jinak konec je ucházející tahle situace se dala vyřešit zhruba ve 40 minutě a nemuselo se tam dít vůbec to co se dělo navíc by nikdo neumřel je zde i hodně logických kiksů, které nikdo neřešil (proč třeba ten chlápek co je tam tolik let ten pramen nezničil navíc proč po něm nikdo nešel všude říkal jak ho sledují a jdou po něm a nikdo po něm nešel). 40 procent ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(30%) Viděno v kině. Ach jo, jsem fakt debil, že já na to šel! Ani v slabší průměr to nedopadlo. A to mi předchozí záležitost od tohoto režiséra, Truth or Dare docela sedla. Zde mohu ocenit jen jisté nápady a vcelku zdařilou pointu ke konci. Sice nebyla moc šokující, ale aspoň nebyla pitomá a měla hlavu a patu. Celkově zde skoro nic nefungovalo. Atmosféra nulová. Herci hráli nepřesvědčivě. Hudba nevýrazná. Rádoby napínavé scény nic moc. Ani ta hlavní Lucy Hale mě zde nebavila (ve filmu Truth or Dare mě zaujala víc). Myslel jsem, že dám nakonec jen 1*, ale přeci to nějakou tu celkovou úroveň mělo. Tak se nakonec slituji v nejslabší 2*. Vlastně můžu zde pochválit pouze Maggie Q, jejíž role mě docela bavila a i ta její dějové linie. Linie těch ostatních postav mě nebavila, až na závěrečné rozuzlení tedy. Víc k tomu asi dodávat nemusím, strašná slabota a hlavně jsem měl pocit, že to sleduju 4 hodiny. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

"Thriller / Horror, charismatický pan Roarke"... Jaký méněcenný mentál probůh přiřazuje tyhle nálepky a píše podobné cancy? Já si zprvu na několik vteřin bláhově myslel, že by Fantasy Island mohl mít mysteriózní až halucinační náboj příbuzného druhu, jako třeba kultovní seriál Lost, který jsem kdysi v pravěku sjížděl dabovaný v bedně. Ale i když se z něho nakonec vyklubala otravně výchovná, moralizující a patetická slátanina pro mládež, námět nebyl úplně špatný. Ale víc než slátaninu pro mládež od filmu opravdu nečekejte. A tomu odpovídají i herecké výkony všech herců ve filmu použitých. Ani Maggie Q mě coby sterilní měštka vůbec neoslnila. Ovšem nejhorší ze všech byl Mr. Roarke, dle scénáře měl asi působit aristokraticky a zlověstně. To by ho ovšem nesměl hrát nějaký oplácaný a připrclý kašpárek, který svým vzezřením, chůzí i mluvou působil ze všeho nejvíc jako mexický venkovský nádeník z kalifornské plantáže. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Inception v lacnom a "hororovejšom" prevedení. Na peknom ostrove a priemernými hercami a Peňom, ktorého budú doraz dávať aj na klobásu. Myšlienka fajn, prevedenie priemerné, spletitosť deja vo vrcholnej fáze prepálená a na smiech. Nebavilo ma nad tým rozmýšľať ale príjemne to odsejpa a desivosť je ubratá na potrebné minimum. 3 z 5 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Invenční hrátky s hororovými i méně hororovými fantaziemi. Účastníci zájezdu na ostrově splněných přání jsou rozmanití, načež i jejich fantazie jsou různého druhu. Někdo si chce i po letech zaprcat s kakaovým doutníkem, jako třeba Maggie Q, jiná by se ráda pomstila dávnému školnímu tyranovi, jako třeba Lucy Hale, někdo ze zúčastněných mužů preferuje hru na vojáky a duo s pochybnou sexuální orientací by zase rádo mělo všechno na světě. Na tajemném ostrově, jehož správcem je stejně tajemný Michael Peña, si dalo dostaveníčko pět šťastlivců, které iniciátor tohoto osvěžujícího nápadu z hororového hlediska poněkud šetří. Celá slibovaná tryzna má poměrně krotký průběh, tudíž z hlediska gore se zde nevyskytuje nic abnormálně nechutného na pohled a ani úspěšné močení do peřin coby následek vyvolání noční můry žádný z diváků hned tak neprodělá. Nicméně přece jen se pořád ve filmu něco děje, pořád se něco horlivě řeší a výrazně tomu pomáhá trefné herecké obsazení. Lucy Hale a Maggie Q jsou jasné magnety pro pánské publikum. A leckterý nositel trenek nepohrdne ani blond přírůstkem Portia Doubleday. Ženská část osazenstva má zjevně navrch ve zvučnosti jmen své hrdé kategorie B. Jména Austin Stowell, Jimmy O Yang a Ryan Hansen si ještě nějaký ten film budou muset počkat než definitivně prorazí k (českému) publiku. A budou to mít o to těžší, neb poslední dva jmenovaní tvoří jakési dementní bratrské duo, ve všech ohledech otravné a určené k fyzické likvidaci. Jeff Wadlow se specializuje na scénáře, které většinou vždy alespoň minimálně zavánějí něčím neotřelým, osvěžujícím a troufají si vybočit z klišoidních řad. A to platí i v tomto případě, ačkoliv se doporučuje moc nezapínat mozkovnu. Trochu víc se zamyslet nad dějem, jeho nedomyšlenostmi a jeho průběhem by znamenalo pro tento film jasné k.o., takže je mnohem lepší přijmout jeho škádlivou multižánrovou hru na (možná) překvapení, pokusit se být vyjevený z těžkopádného rozuzlení a tvářit se, že se to režírujícímu Wadlowovi podařilo sjednotit v kompaktní celek, což se mu nepodařilo, ale radost bych mu nechtěl kazit. Ono to skoro vypadá, že produkující Blumhouse do toho stříkl pár finančních injekcí, aby leckteré scény a scenérie měly dobrou fazonu, takže se hned tak nestane, že Wadlow už k režii nebude připuštěn. Jeho smysl pro bující originální tvůrčí přebujelost neutuchá a jeho záměr pobavit zas a znova u mě fungoval lépe než poněkud kostrbatě překombinované vysvětlivky stran funkčnosti ostrova. V každém případě se jedná o poměrně zvláštní počin, který má své invenční přednosti, ovšem neodbourala se určitá nedotaženost a křečovitost v určitých fázích vyprávění, což se přehlédnout nedá. Nápad ovšem zajímavý a celkem poutavá byla i zvolená forma. 7/10 ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Natáčalo sa v januári 2019 na Fidži. (Game90)
  • Protože je film z dílny notorického šetřílka Jasona Bluma, stál i navzdory exotickým lokacím a několika známým tvářím v obsazení pouhých sedm milionů amerických dolarů. (Petr.Kocfeld)
  • O účasti ve filmu vyjednával i Dave Bautista. Měl si zahrát jednoho z účastníků předchozího turnusu, který ale pořád proti své vůli vězí na ostrově. (Petr.Kocfeld)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama