foto

Ken Page

  • nar. 20.1.1954 (65 let)
    Saint Louis, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Dreamgirls
1998 Cats (TV film)
1994 Princezna
1993 Ukradené Vánoce
1990 Kid Who Loved Christmas, The (TV film)
Polly: Comin' Home! (TV film)
1989 Charlie: Všichni pejskové jdou do nebe
Polly (TV film)
1988 Mučivá láska
1982 Ain't Misbehavin' (TV film)

TV seriály

2007 Hnutí mysli (TV seriál)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Tribunál (S06E19)
1994 South Central (TV seriál)
1987 Sable (TV seriál)

Dokumentární

2018 Broadway: The Next Generation
2004 Geeks
1997 Oz: The American Fairyland

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace