foto

Pau Esteve Birba

  • nar. 15.9.1981 (38 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Adiós
Black Bass
Intemperie
2018 Dávno poté
2017 El autor
Órbita 9
2016 Project Lazarus
2015 Ahora o nunca
2014 Krásné mládí
Tú y yo
2013 Alpha
Kanibal
2005 Extraviados
2004 La última polaroid

TV seriály

2018 Arde Madrid (TV seriál)
Morová rána (TV seriál)
El nuevo mundo (S01E06)
El hijo (S01E05)
El esclavo (S01E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2013 Kdo je Dayani Cristal?

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 Lo que vale un peine

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky