foto

Arja Pessa

  • nar. 8.2.1943
    Helsinky, Finsko
  • zem. 3.3.2015 (72 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Aleksis Kiven elämä
1990 Axel (TV film)
1982 Aidankaatajat eli heidän jälkeensä vedenpaisumus
Ihmeellinen maalari (TV film)
1981 Kauhea murhamies Lalli (TV film)
Kerran kesällä (TV film)
1979 Kaikkein tärkein (TV film)
1978 Amerikan Antti (TV film)
1977 Teatterituokio: Onni (TV film)
1976 Ilokylän isot pojat (TV film)
Naistentanssit (TV film)
1974 Kuljen joukossa (TV film)
1973 Jeppe Niilonpoika eli talonpojan ihmeelliset seikkailut (TV film)
Metrokortti (TV film)
1972 Naurubussi (TV film)
Se tavallinen tarina (TV film)
Teatterituokio: Keittiö (TV film)
1971 Kahdeksas veljes
1970 Kuinka lohikäärme Anselmus joutui kutomaan kulta-ansan (TV film)
1969 Katsokaa tuomaria (TV film)
Kolme valkoista paitaa (TV film)
Oikeusjuttu (TV film)
Teatterituokio: Kihlajaiset (TV film)
Teatterituokio: Lili (TV film)
Teatterituokio: Suomen paras näyttelijä (TV film)
1968 Jännitysnäytelmä: Anteeksi, väärä numero (TV film)
Lude (TV film)
Perimmäisten ammattien äärellä (TV film)
Teatterituokio: Ihmissusi (TV film)
Teatterituokio: Junamatkalla (TV film)
Uhkapeli (TV film)
Veren häät (TV film)
1967 Alaston kuningas (TV film)
Kunniakuja (TV film)
Madame de... (TV film)
Teatterituokio: Barrabas (TV film)
Teatterituokio: Firenzeläinen tragedia (TV film)
Teatterituokio: Laatukuva kesämökiltä (TV film)
Teatterituokio: Varjo (TV film)
Teatterituokio: Viktorian Ristin ritari (TV film)
1966 Aamiainen motellissa (TV film)
Teatterituokio: Hiljainen syksy (TV film)
Teatterituokio: Kolmekymmentä hopearahaa (TV film)
1965 Juorupiiri (TV film)
Mies, joka nai mykän vaimon (TV film)
Pariisilaissolmio (TV film)
Teatterituokio: Ruukku (TV film)
Valtatiellä (TV film)

TV seriály

2003 Kansankynttilät (TV seriál)
1998 Big Bang (TV seriál)
1996 Mahdottoman tavallinen Jorma Laine (TV seriál)
1991 Köyhät pojat (TV seriál)
1985 Arvoisa rouva Marie (TV seriál)
1984 Jäinen horisontti (TV seriál)
1979 Rakas peto (TV seriál)
1978 Oman onnensa seppä (TV seriál)
1976 Sairaanhoitaja (TV seriál)
1972 Potilas X (TV seriál)
1971 Eeva (TV seriál)
Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1970 Veijo Meren tarinoita (TV seriál)
1969 Toimittaja (TV seriál)
1967 Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
1964 Tuulensuun tuvassa (TV seriál)
1963 Me Tammelat (TV seriál)
1962 Kaverukset (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1973 Kiireestä kantapäähän

Host

TV pořady

1967 Itsenäisyyspäivän vastaanotto Tasavallan presidentin linnassa (TV pořad)
1966 Kuten haluatte (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky