foto

Luis Valdez

  • nar. 26.6.1940 (79 let)
    Delano, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1994 Cisco Kid (TV film)
1991 Pastorela, La (TV film)
1987 Corridos: Tales of Passion & Revolution (TV film)
La Bamba
1982 Chicanos Story
1981 Páskové z Los Angeles
1976 Corrido: Ballad of a Farmworker, El (TV film)
1969 I Am Joaquin

TV seriály

1976 Visions (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Cisco Kid (TV film)
1987 Corridos: Tales of Passion & Revolution (TV film)
La Bamba
1981 Páskové z Los Angeles - divadelní hra

Dokumentární

1975 Fighting for Our Lives

Herecká filmografie

Filmy

1994 Cisco Kid (TV film)
1977 Which Way Is Up?

Dokumentární

2009 Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000 - a.z.
1997 Fight in the Fields, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky