foto

Mikko Kivinen

  • nar. 20.11.1957 (63 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Päin seinää
2012 Laupeuden laitapuolella
Niko 2
2008 Bouřlivák
Kummeli Alivuokralainen
2006 Kummelin jackpot
Muuttuuko ihminen
2004 Kukkia & sidontaa
Uuno Turhapuro - This Is My Life - a.z.
Väärät kengät (TV film)
2003 Hilman päivät (TV film)
2001 Rentun ruusu
1998 Tommy a přítel z divočiny
1995 Maa jossa kuolemaa ei ole (TV film)
1993 Kissa ja Varjo (TV film)
1992 Hamlet (TV film)
Kaupunkikomedia (TV film)
Vääpeli Körmy ja etelän hetelmät
1991 Kuutamosonaatti 2: Kadunlakaisijat
1990 Aikansa edellä (studentský film)
Rampe & Naukkis - Kaikkien aikojen superpari
Täysin syytön (TV film)
1988 Den matek 2
Laittomuuden aika (TV film)
1987 Fakta homma
Hinnalla millä hyvänsä (TV film)
Jäähyväiset presidentille
Salaisen agentin äiti (TV film)
Älä itke Iines
1986 Kaasari
O sněhové královně
Tähti ja koivu (studentský film)
V. Y. Vihdoinkin yhdessä
1984 92-oktaanirakkautta
Uuno Turhapuro armeijan leivissä
Vilja tuleentuu
1983 Köyhyydestä kurjuuteen (TV film)
1981 Debyytti (TV film)
Kauhea murhamies Lalli (TV film)
Lhář
Pölhölä
1980 Prologi (studentský film)

TV seriály

2005 Handu pumpulla (TV seriál)
Itäkeskus (E03)
2004 Me Stallarit (TV seriál)
2003 Kirje isältä (TV seriál)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Ratikka-Raimo (TV seriál)
Tunteen palo (TV seriál)
1998 Team Ahma (TV seriál)
1997 Aatami & Beetami (TV seriál)
1996 Lihaksia ja luoteja (TV seriál)
Sergein totuus (TV seriál)
1995 Herkku & Partanen (TV seriál)
Ottaako sydämestä? (TV seriál)
Takaisin kotiin (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)
Pudonneita (TV seriál)
1993 Hobitit (TV seriál)
Idan jengi (TV seriál)
Kutsukortit (E03)
1992 Kaikki kotona? (TV seriál)
Kaksin kotona (TV seriál)
1991 Hynttyyt yhteen (TV seriál)
Isänmaan kaikuja (TV seriál)
1988 Oudot jutut (TV seriál)
1987 Susikoira Roi (TV seriál)
Pitkä farmari (E03)
1986 Ahkera Liisa (TV seriál)
Fakta homma (TV seriál)
Tabu (TV seriál)
1985 Musta tuntuu (TV seriál)
1984 Lapsilta kielletty (TV seriál)

Dokumentární

2008 Making of Kummeli Alivuokralainen
1986 Laulu
1984 Pääosassa Jouko Turkka (TV film)

Koncert

1998 Aktin ylistys (koncert)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Muuttuuko ihminen
1987 Hinnalla millä hyvänsä (TV film)

TV seriály

1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1995 Herkku & Partanen (TV seriál)

TV pořady

2010 Jim Salabim Taikashow (TV pořad)
2004 Noriko Show (TV pořad)
1995 Rillumarei ja reipastamenoa (TV pořad)
1993 Salli mun nauraa (TV pořad)
Viihdeohjelma Tukholma (TV pořad)
1992 Kuudesti laukeava (TV pořad)
1990 Maailman kahdeksan ihmettä (TV pořad)
1988 Seitsemän kuolemansyntiä (TV pořad)
1987 Kyllä elämä on ihanaa (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Muuttuuko ihminen

TV seriály

2005 Handu pumpulla (TV seriál)
Joulu (E12)
Granu (E11)
Pormestari (E10)
další epizody (12)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Ratikka-Raimo (TV seriál)

TV pořady

1995 Rillumarei ja reipastamenoa (TV pořad)

Host

TV pořady

2018 Hyvät katsojat (TV pořad)
2015 Retrohelmet (TV pořad)
Tripla (TV pořad)
2013 Kerran viikossa (TV pořad)
2010 Jim Salabim Taikashow (TV pořad)
Neljän tähden illallinen (TV pořad)
2009 Ne Salmiset (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
Suomen Las Vegas (TV pořad)
Urheiluhullut (TV pořad)
2006 Ähläm sähläm (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
SF-studio (TV pořad)
2003 Umpimähkä (TV pořad)
2002 Elixir Sport (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
2001 Giljotiini (TV pořad)
Se on siinä (TV pořad)
2000 Maailman ympäri (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
Presidenttipeli (TV pořad)
1998 Thilia Thalia (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)
1993 Salli mun nauraa (TV pořad)
Viihdeohjelma Tukholma (TV pořad)
1992 Kuudesti laukeava (TV pořad)
1991 Kummeli (TV pořad)
Nyhjää tyhjästä (TV pořad)
1990 Maailman kahdeksan ihmettä (TV pořad)
1988 Annan ja Vasilin rakkaus (TV pořad)
Seitsemän kuolemansyntiä (TV pořad)
1987 Kolmosvisa (TV pořad)
Kyllä elämä on ihanaa (TV pořad)
1986 Studio Studio (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
1982 Viimeistä iltaa... (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)

Skladatelská filmografie

TV pořady

1990 Maailman kahdeksan ihmettä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky